Betty, Ik voelde mij als nieuwsgierige representant in jouw opstellingswerk heel welgekomen. Je geeft een bedding van veiligheid, warmte en vertrouwen.  Er is voldoende ruimte en tijd om geheel jezelf te zijn.

Je begeleidt de groep vanuit een ervaren en professioneel aanwezig zijn, zowel in de familieopstellingen als de chakraopstellingen.  Je vertelt vlot over de inhoud en kadert voldoende zodat iedereen dit begrijpen kan.   

Je gaat empathisch mee met de stroming in het helende en helder werk van zowel de vraagsteller als representanten.  

Als vraagsteller kan men in overgave vertrouwen in datgene wat zich intuïtief aandient binnen de groep.  Je draagt in het bijzonder zorg voor elke persoon.  

Je bent een hele warme, eigentijdse en gepassioneerde dame. Het is heerlijke vertoeven in de groep.  Voor mij is het zowel een dag waarin ik op eigen thema’s kan intunen als gewoon lekker deugddoend en ontspannend, los van de intens bijzondere ervaringen die er gebeuren.

Mijn naam is Rick van Nierop (37), na dat ik een aantal keer als representant heb kennis kunnen maken met het systemische opstellingen werk van Betty, heb ik van haar als vragensteller een chakra opstelling mogen ontvangen. Ik ben nog steeds erg onder de indruk hoe zij met de groep en het wetende veld werkt en weet te ondersteunen in wat er zich laat zien, vol liefde, zachtheid, nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen. De opstelling van mijn chakras heeft mij veel inzicht gegeven in hoe de chakra’s in mij staan opgesteld en welke patronen er zo kunnen ontstaan. Er was herkenning, emotie , troost en een fijne nawerking tot op de dag van vandaag. Ik merkte dat ik in eerste instantie de neiging had om met de nieuwe inzichten op zak meteen in actie te willen komen en ik was erg blij met haar advies om het via het onderbewuste te laten landen, wat ook is gebeurd in mijn beleving.  Ook kreeg ik een door haar zelf gemaakt notitie boekje van haar mee met affirmaties voor elke chakra, die ik er regelmatig bij pak om weer even bewust met m’n chakra systeem bezig te zijn, heel fijn! De nazorg, waarin we een aantal keren een belafspraak hebben gemaakt in de tijd daarna heeft me ook ontzettend geholpen de opstelling te integreren, wat kan die powervrouw fijn actief luisteren, bedankt Betty! ik kan het werken met jou iedereen aanraden en dat doe ik dan ook bij deze :) Veel heling toegewenst aan iedereen!

Graag wil ik iets moois met jullie delen...

 
Omarm je innerlijk kind.....maar hoe dan?
Verstopt in de dikke mist....niet gezien en niet gehoord.
 
Afgelopen december heb ik onder deskundige begeleiding van de 💕 Betty Colin 💕 een grote familie opstelling ondergaan...
 
De vrouwenlijn aan mijn moederszijde werd getoond....waaw zo mooi en intens om dat te mogen zien, doorvoelen en helen...
 
De mist verdween, beetje bij beetje.....daar stond ze dan: kleine Wendy.....
 
Ik kon haar zien, horen en voelen ....
Dikke, dikke tranen om dat lieve kleine meisje...
Ze zag er moe uit....
Ik heb haar in mijn armen genomen, samen gehuild, geschreeuwd, ons op de grond laten vallen, steeds hield ik kleine Wendy vast.... veilig en vertrouwd in mijn armen....
Ze keek naar mij op, door de tranen heen zag ik, voelde ik en hoorde ik haar zeggen dat het oke zo is.
Je hebt mij als volwassenen vrouw je hele leven beschermd, het is oke en je hebt dat heel goed gedaan....wat een erkenning 💕
 
De blik en de omarming kan ik nog steeds voelen...waaw zo mooi.
 
Ik kan met een glimlach naar mijn kleine Wendy kijken....wat is ze mooi en lief 💞
 

OM NAMO NARAYANI 🙏

Onlangs heb ik een grote Chakra opstelling bij Betty gedaan. Het is een intense ervaring geweest die nog steeds in me doorwerkt. Het was prachtig om te zien hoe mijn Chakra’s gerepresenteerd werden, ik kon er één op één connectie mee maken; het was ontroerend en troostend, soms ook pijnlijk en heftig. En er was alle tijd… Deze opstelling had ik nergens anders willen en kunnen doen dan bij Betty. Met haar aangeslotenheid op het veld en haar zuivervoelendheid heeft ze een aantal keer zeer noodzakelijke interventies gedaan en dit soms juist gelaten… En dáár in de ‘volte’ de ontvouwing en de stroom van de opstelling begeleid. Dank je wel Betty, het was mega, in alle opzichten.

 

Alma

Betty werkt vanuit een liefdevolle connectie met het grote veld. Zij is zeer precies, zorgvuldig en een ervaren begeleidster. In alle rust en veilige bedding laten de patronen zich ontvouwen.
De opstelling heeft me inzichten gegeven waar ik mee verder kan.
Het blijft een wonder wat het systemisch werken laat zien.

Met liefde en een warm hart dank ik Betty voor haar inzet en begeleiding van een bijzondere chakra opstelling.

Kaat

 

Hallo Betty, met mij gaat het super goed. Ik ben blij dat ik dat stuk gezien heb van mijn zielsmissie. Zo kan ik het vlug opmerken en erdoor ademen en zo blijf ik korter bij mijzelf en uit de drama. Als je het ziet en hoort komt het dieper binnen.  En natuurlijk de veilge bedding die er is en de steun. Heeel belangrijk 🙏 dankbaar dat ik dit doe voor mijn zieltje. Heel veel liefs Tasjke 💫

"Het aanvoelen en de begeleiding van Betty gaven mij van bij het eerste contact tot na de opstellingsdag een veilige bedding om dit innerlijk werk aan te gaan. Daar ben ik haar dankbaar voor. 
De uiteindelijke keuze voor de zielsmissieopstelling was helemaal in lijn met wat zich op dit moment in mijn leven aandient. De eenvoud en schoonheid van wat zich ontvouwde tijdens de opstelling werkt nog steeds diep door en neem ik mee op mijn verdere pad. 🙏
De dag zelf verliep heel sereen, in diepe verbinding met het wetende veld. Hoe Betty al wat ze te brengen heeft weet te integreren op zo'n dag vind ik inspirerend en voedend. Voor dit werk ben je bij haar in goede handen. Een aanrader! 🔥"

Bijzondere ervaring! Ben er volledig open ingegaan. Laten komen wat er zich aandiende. Soms begrijpend, soms nog niet doorziend, soms ontroerend of verdrietig of helend. Betty is een onbevooroordeeld liefdevolle luisteraar tijdens het hele proces. De tijd nemend voor alle zich aandienende ont-vouwingen. Zorgzaam en  consciëntieus begeleidend.
Een warme, oprechte, intelligente vrouw met een mooie open lijn naar het Alwetende Veld.
Marleen